Adventskalender voor YWAY Nederland

Ter ondersteuning van YWAY Nederland een adventskalender ontworpen! First! 🙂

Als je armoede wilt helpen bestrijden, maar straks toch ook gezellig wilt aftellen naar Kerst, dan is deze kalender (A4 formaat) iets voor jou! Je maakt ook nog eens kans op hele leuke prijzen. Achter elk venstertje (dag) zit een prijs, met dank aan alle sponsoren! Elke dag wordt er uit alle lotnummers, één lotnummer getrokken bij de betreffende sponsor. Elke kalender heeft namelijk een uniek lotnummer, dat nummer wint dan de prijs voor die dag. De hoofdprijs is een ballonvaart voor 2 personen! De kans om iets te winnen is overigens best groot, er zijn maar 1.000 kalenders beschikbaar. Snel bestellen dus! Kijk op de website van YWAY Nederland en vul het bestelformulier in! De kalender(s) krijg je dan per post thuisgestuurd.

Adventskalender YWAY
Adventskalenders 2021

 

Webdesign Studio CC Creatieve Communicatie | Hosting
Mussel, Groningen, Nederland