Studio CC | Zandtangerweg 63 / 63a | Mussel Tel.: +31 599 651244

OVER ONS

HISTORIE

Studio CC is een creatief design- & communicatiebureau. Het reclamebureau werd in 1992  door de huidige eigenaar als full service reclamebureau opgericht. Daarbij staat CC voor: Creatieve Communicatie. De slogan door de jaren heen is: Studio CC, Creatieve Communicatie met inhoud!

In 2006 verhuisde Studio CC van Stadskanaal naar een ruim pand in Mussel. Mussel ligt op de rand van Westerwolde, vlakbij Stadskanaal in de provincie Groningen. Vanuit deze inspirerende omgeving werkt Studio CC voor diverse grote en kleine organisaties.

Studio CC is een klein bureau, tenminste als je alleen vaste medewerkers telt. Het bestaat uit René Fietje (management/marketing/strategie/ontwerp) en Petra Fietje (premiums/administratie/office). Door de jaren heen is rondom Studio CC echter een groot netwerk ontstaan van mensen en bedrijven. Dit netwerk bestaat uit getalenteerde designers, dtp’ers, programmeurs, marketeers, copywriters, drukkers, enz. Kortom: vakkundige specialisten die, waar nodig, gespecialiseerde input leveren. Studio CC is daarmee een (bewust!) klein bureau met een grote inhoud en een groot uithoudingsvermogen. Als klant heeft u bij Studio CC één verantwoordelijk aanspreekpunt met verstand van zaken, waarbij u kunt putten uit een grote vijver vol diverse talenten. Continuïteit en een hoge ROI zijn op alle vlakken gewaarborgd.

VISIE

Studio CC geeft als creatief design- & communicatiebureau advies, vorm en inhoud aan Creatieve (Marketing)Communicatie met het doel de “boodschap”, het “merk”, en/of de “positie” van haar opdrachtgevers te versterken. Studio CC kiest, gebruikt of adviseert daarvoor de juiste “kanalen” en “methoden & technieken”. Mensen en bedrijven waarmee wordt samengewerkt hebben passie voor hun werk, zijn energiek, behulpzaam, integer en vakkundig.

Studio CC is gespecialiseerd in marketingcommunicatie en design. Brand Design, Corporate Design, Packaging Design, Webdesign en Webdevelopment zijn core business. Een persoonlijke benadering, integriteit, hoogwaardige actuele kennis van zaken en respect voor mens, dier en milieu zijn vanzelfsprekend.

Studio CC werkt voor zowel profit  als non-profit organisaties.