HISTORIE

Studio CC is een creatief branding-, design- & communicatiebureau. Het bureau werd in 1992 als full service reclamebureau opgericht. De term “Creatieve Communicatie” werd door ons bedacht, daarbij staat cc ook voor inhoud: de slogan van Studio CC door de jaren heen is dan ook: Studio CC, Creatieve Communicatie met inhoud!

In 2006 verhuisde Studio CC van het centrum van Stadskanaal naar een ruim pand in Mussel. Mussel ligt op de rand van Westerwolde, vlakbij Stadskanaal in de provincie Groningen. Vanuit deze inspirerende omgeving werkt Studio CC voor diverse grote en kleine organisaties.

Studio CC is een klein bureau, geen overhead, no nonsens. Het bestaat uit René Fietje (management/marketing/strategie/branding/ontwerp) en Petra Fietje (premiums/administratie/office). Door de jaren heen is rondom Studio CC een groot netwerk ontstaan van mensen en bedrijven. Dit netwerk bestaat uit zeer getalenteerde designers, dtp’ers, programmeurs, marketeers, copywriters, drukkers, enz., enz. Vakkundige specialisten die, waar nodig, gespecialiseerde input leveren. Als klant van Studio CC heeft u één verantwoordelijk aanspreekpunt met jarenlange ervaring en verstand van zaken waarbij u ook gebruik kunt maken van ons getalenteerde netwerk. Lage overhead, continuïteit en een hoge ROI zijn op alle vlakken gewaarborgd.

 

VISIE

Studio CC geeft als creatief design- & communicatiebureau advies, vorm en inhoud aan Creatieve (Marketing)Communicatie met het doel de “boodschap”, het “merk”, en/of de “positie” van haar opdrachtgevers te versterken. Studio CC kiest, gebruikt of adviseert daarvoor de juiste “kanalen” en “methoden & technieken”. Mensen en bedrijven waarmee wordt samengewerkt hebben passie voor hun werk, zijn energiek, behulpzaam, integer en vakkundig.

Studio CC is gespecialiseerd in marketingcommunicatie en design. Brand Design, Corporate Design, Packaging Design, Webdesign en Webdevelopment zijn core business. Een persoonlijke benadering, integriteit, hoogwaardige actuele kennis van zaken en respect voor mens, dier en milieu zijn vanzelfsprekend.

Studio CC werkt voor zowel profit  als non-profit organisaties.

Webdesign Studio CC Creatieve Communicatie | Hosting
Mussel, Groningen, Nederland