Nieuws

NIEUW: Website of Webshop huren of leasen v.a. € 39,- p/mnd

Een professionele website is heel belangrijk en verdient zich snel terug, daarover bestaat geen twijfel. Zo blijkt uit een recent onderzoek van de Stichting Internet Domeinregistratie Nederland, dat een succesvolle ZZP ’er gemiddeld € 30.000 per jaar via zijn/haar website verdient.

Wil je een professionele website, maar kies je liever voor een maandelijkse uitgave in plaats van  een groter bedrag in 1x te moeten uitgeven, dan is het huren of leasen van een website of webshop een heel goed alternatief. Je weet precies waar je aan toe bent en hebt direct en altijd een professioneel ontworpen en technisch goed onderhouden website.

Lees meer…

Adventskalender voor YWAY Nederland

Ter ondersteuning van YWAY Nederland een adventskalender ontworpen! First! 🙂

Als je armoede wilt helpen bestrijden, maar straks toch ook gezellig wilt aftellen naar Kerst, dan is deze kalender (A4 formaat) iets voor jou! Je maakt ook nog eens kans op hele leuke prijzen. Achter elk venstertje (dag) zit een prijs, met dank aan alle sponsoren! Elke dag wordt er uit alle lotnummers, één lotnummer getrokken bij de betreffende sponsor. Elke kalender heeft namelijk een uniek lotnummer, dat nummer wint dan de prijs voor die dag. De hoofdprijs is een ballonvaart voor 2 personen! De kans om iets te winnen is overigens best groot, er zijn maar 1.000 kalenders beschikbaar. Snel bestellen dus! Kijk op de website van YWAY Nederland en vul het bestelformulier in! De kalender(s) krijg je dan per post thuisgestuurd.

Adventskalender YWAY
Adventskalenders 2021

 

Gaaf maaltijdplanner

Verlang jij naar: Meer energie? Een gezonder gewicht? Nieuwe gewoontes? Gezonde keuzes maken? Blijvend resultaat? Voor Gaaf Leefstijlcoach een mooie Maaltijdplanner mogen ontwerpen waarop haar klanten per week kunt aangeven en bijhouden wat ze aan eten, drinken en bewegen hebben gedaan. Prachtig hulpmiddel! Lekker groot, dus voldoende ruimte voor alle aantekeningen!

Veel plezier en succes met je nieuwe planner Ceesa! Je klanten zullen het zeker weten te waarderen!

Nieuw logo voor Heijn en Anniek Kruize

Het nieuwe door Studio CC ontworpen logo voor Boerderijwinkel Kruize refereert aan de zelf gekweekte aardbeien, groenten en fruit. Natuurlijk! Binnenkort kunt u terecht in een geheel vernieuwde en vergrote boerderijwinkel!

Verser dan zo van het land bestaat niet! Gezond en lekker? Natuurlijk Kruize!

Kruize Boerderijwinkel Natuurlijk!

 

Heijn en Anniek, bedankt voor de opdracht en heel veel succes!

Nieuwe website voor Gaaf!

Heb jij ondersteuning nodig bij gezonder eten, gewichtsbeheersing, weer gaan bewegen, loskomen van slechte gewoontes? Ceesa van Slooten kan je in een traject op maat de begeleiding geven die je nodig hebt.

Wil je meer weten kijk dan op de nieuwe website die Studio CC voor Gaaf! mocht realiseren! Gaaf!

https://gaaf-leefstijlcoach.nl

Maak kennis en start de verandering!

Gaaf website door Studio CC

Naam, slogan en logo voor Gaaf! Leefstijlcoach: van nature in balans!

Heb jij ondersteuning nodig bij gezonder eten, gewichtsbeheersing, weer gaan bewegen, loskomen van slechte gewoontes? Gaaf!

Ceesa van Slooten kan je in een traject op maat de begeleiding geven die je nodig hebt. Gaaf! Leefstijlcoach, van nature in balans! Gaaf! is gevestigd in de provincie Groningen, in Mussel. Meer informatie op: gaaf-leefstijlcoach.nl

Uitgangspunt bij het bedenken van de naam en de slogan was dat alles van oorsprong in balans is, ‘gaaf’ is. Door allerlei invloeden kunnen we uit balans raken. De ‘kunst’ is die balans terug te vinden. Dat gaat veel beter als je dat onder kundige begeleiding en met de goede aanwijzingen doet. Naast het ontwerpen van het logo, het bedenken van de naam en de slogan, mochten we voor Gaaf! ook de domeinnaam registreren. Daarnaast verzorgt Studio CC voor Gaaf! Leefstijlcoach de hosting en het mailverkeer. De werkzaamheden voor de nieuwe website zijn inmiddels ook opgestart!

Bedankt voor de opdracht en heel veel succes!

Gaaf! Leefstijlcoach, van nature in balans Branding by Studio CC

 

Nieuwe website voor Bouwkundig Ontwerpburo Wilzing

Nieuwe website voor Bouwkundig Ontwerpburo Wilzing!

Als CMS hebben we gekozen voor TYPO3. TYPO3 is hét premium Enterprise Content Management Systeem. Het biedt een bijzonder solide basis voor websites, intranets en mobiele applicaties.

Bekijk ook eens de mogelijkheden rondom 3D impressies en een virtuele wandeling die door Bouwkundig ontwerpburo Wilzing in Onstwedde worden aangeboden.

3D impressie / virtuele wandeling
Bouwkundig Ontwerpburo Wilzing kan een bouwproject geheel in 3D visualisatie presenteren. Met behulp van een dergelijke 3D visualisatie kunt u een een virtuele wandeling maken door een woning, bedrijfspand of ander project.

Heeft u bouw- of verbouwplannen, elk bouwplan begint met een vrijblijvend gesprek bij Bouwkundig Ontwerpburo Wilzing. Dit kan telefonisch, maar u kunt ook bij hen langskomen of zij komen bij u langs.

Bouwkundig Ontwerpburo Wilzing Onstwedde

 

 

Nieuwe site voor Onstwedde.info

Voor Onstwedde.info ontwikkelden we de afgelopen maanden een nieuwe site gebaseerd op Typo3. Alle pagina’s worden via een beveiligde verbinding weergegeven.

Onstwedde.info zegt het zelf zo:
Alle nieuws-, informatie-, foto- en videorubrieken zijn in een nieuw model jasje met nieuwe kleuren gestoken. De grote hoeveelheden tekst, foto’s en video’s zijn zo overzichtelijk mogelijk in beeld gebracht.

De belangrijkste wijzigingen zijn dat er nu ook smartphone en tablet versies van Onstwedde.info beschikbaar zijn. Naast de nieuwe kleuren en nieuwe indeling is de techniek achter de site weer helemaal up to date en zijn de foto- en videorubrieken gebruikersvriendelijker dan op de oude site. Zo zijn foto’s van voorgaande jaren nu in een archief geplaatst dat direct vanuit de fotorubriek is te benaderen. En u kunt op tablet en smartphone foto’s en video’s swipen en de foto’s in een diavoorstelling laten afspelen. Loop de site eens op uw gemak door om de nieuwe indeling te bekijken.

We hebben de nieuwe site kunnen realiseren met dank aan al onze sponsoren (ze zijn allemaal genoemd aan de rechterkant van deze pagina en staan ook allemaal op de smartphone en tablet versie) die het bestaan van Onstwedde.info financieel mogelijk maken en met de enthousiaste inzet van de vele vrijwilligers.Wij gaan er samen voor zorgen dat de komende jaren Onstwedde.info up to date blijft, dat onze bezoekers dagelijks worden voorzien van nieuwsberichten, foto’s en video’s en algemene informatie en natuurlijk de aanbiedingen van onze sponsoren.

Het bestuur en vrijwilligers van stichting Onstwedde.info

 

onstwedde-info-3-0-typo3-studio cc

Webdesign Studio CC Creatieve Communicatie | Hosting
Mussel, Groningen, Nederland