Nieuws

NIEUW: Website of Webshop huren of leasen v.a. € 39,- p/mnd

Een professionele website is heel belangrijk en verdient zich snel terug, daarover bestaat geen twijfel. Zo blijkt uit een recent onderzoek van de Stichting Internet Domeinregistratie Nederland, dat een succesvolle ZZP ’er gemiddeld € 30.000 per jaar via zijn/haar website verdient.

Wil je een professionele website, maar kies je liever voor een maandelijkse uitgave in plaats van  een groter bedrag in 1x te moeten uitgeven, dan is het huren of leasen van een website of webshop een heel goed alternatief. Je weet precies waar je aan toe bent en hebt direct en altijd een professioneel ontworpen en technisch goed onderhouden website.

Lees meer…

Adventskalender voor YWAY Nederland

Ter ondersteuning van YWAY Nederland een adventskalender ontworpen! First! 🙂

Als je armoede wilt helpen bestrijden, maar straks toch ook gezellig wilt aftellen naar Kerst, dan is deze kalender (A4 formaat) iets voor jou! Je maakt ook nog eens kans op hele leuke prijzen. Achter elk venstertje (dag) zit een prijs, met dank aan alle sponsoren! Elke dag wordt er uit alle lotnummers, één lotnummer getrokken bij de betreffende sponsor. Elke kalender heeft namelijk een uniek lotnummer, dat nummer wint dan de prijs voor die dag. De hoofdprijs is een ballonvaart voor 2 personen! De kans om iets te winnen is overigens best groot, er zijn maar 1.000 kalenders beschikbaar. Snel bestellen dus! Kijk op de website van YWAY Nederland en vul het bestelformulier in! De kalender(s) krijg je dan per post thuisgestuurd.

Adventskalender YWAY
Adventskalenders 2021

 

Gaaf maaltijdplanner

Verlang jij naar: Meer energie? Een gezonder gewicht? Nieuwe gewoontes? Gezonde keuzes maken? Blijvend resultaat? Voor Gaaf Leefstijlcoach een mooie Maaltijdplanner mogen ontwerpen waarop haar klanten per week kunt aangeven en bijhouden wat ze aan eten, drinken en bewegen hebben gedaan. Prachtig hulpmiddel! Lekker groot, dus voldoende ruimte voor alle aantekeningen!

Veel plezier en succes met je nieuwe planner Ceesa! Je klanten zullen het zeker weten te waarderen!

Nieuw logo voor Heijn en Anniek Kruize

Het nieuwe door Studio CC ontworpen logo voor Boerderijwinkel Kruize refereert aan de zelf gekweekte aardbeien, groenten en fruit. Natuurlijk! Binnenkort kunt u terecht in een geheel vernieuwde en vergrote boerderijwinkel!

Verser dan zo van het land bestaat niet! Gezond en lekker? Natuurlijk Kruize!

Kruize Boerderijwinkel Natuurlijk!

 

Heijn en Anniek, bedankt voor de opdracht en heel veel succes!

Nieuwe website voor Gaaf!

Heb jij ondersteuning nodig bij gezonder eten, gewichtsbeheersing, weer gaan bewegen, loskomen van slechte gewoontes? Ceesa van Slooten kan je in een traject op maat de begeleiding geven die je nodig hebt.

Wil je meer weten kijk dan op de nieuwe website die Studio CC voor Gaaf! mocht realiseren! Gaaf!

https://gaaf-leefstijlcoach.nl

Maak kennis en start de verandering!

Gaaf website door Studio CC

Naam, slogan en logo voor Gaaf! Leefstijlcoach: van nature in balans!

Heb jij ondersteuning nodig bij gezonder eten, gewichtsbeheersing, weer gaan bewegen, loskomen van slechte gewoontes? Gaaf!

Ceesa van Slooten kan je in een traject op maat de begeleiding geven die je nodig hebt. Gaaf! Leefstijlcoach, van nature in balans! Gaaf! is gevestigd in de provincie Groningen, in Mussel. Meer informatie op: gaaf-leefstijlcoach.nl

Uitgangspunt bij het bedenken van de naam en de slogan was dat alles van oorsprong in balans is, ‘gaaf’ is. Door allerlei invloeden kunnen we uit balans raken. De ‘kunst’ is die balans terug te vinden. Dat gaat veel beter als je dat onder kundige begeleiding en met de goede aanwijzingen doet. Naast het ontwerpen van het logo, het bedenken van de naam en de slogan, mochten we voor Gaaf! ook de domeinnaam registreren. Daarnaast verzorgt Studio CC voor Gaaf! Leefstijlcoach de hosting en het mailverkeer. De werkzaamheden voor de nieuwe website zijn inmiddels ook opgestart!

Bedankt voor de opdracht en heel veel succes!

Gaaf! Leefstijlcoach, van nature in balans Branding by Studio CC

 

Webdesign Studio CC Creatieve Communicatie | Hosting
Mussel, Groningen, Nederland