Naam, slogan en logo voor Gaaf! Leefstijlcoach: van nature in balans!

Gaaf! Leefstijlcoach, van nature in balans Branding by Studio CC

Heb jij ondersteuning nodig bij gezonder eten, gewichtsbeheersing, weer gaan bewegen, loskomen van slechte gewoontes? Gaaf!

Ceesa van Slooten kan je in een traject op maat de begeleiding geven die je nodig hebt. Gaaf! Leefstijlcoach, van nature in balans! Gaaf! is gevestigd in de provincie Groningen, in Mussel. Meer informatie op: gaaf-leefstijlcoach.nl

Uitgangspunt bij het bedenken van de naam en de slogan was dat alles van oorsprong in balans is, ‘gaaf’ is. Door allerlei invloeden kunnen we uit balans raken. De ‘kunst’ is die balans terug te vinden. Dat gaat veel beter als je dat onder kundige begeleiding en met de goede aanwijzingen doet. Naast het ontwerpen van het logo, het bedenken van de naam en de slogan, mochten we voor Gaaf! ook de domeinnaam registreren. Daarnaast verzorgt Studio CC voor Gaaf! Leefstijlcoach de hosting en het mailverkeer. De werkzaamheden voor de nieuwe website zijn inmiddels ook opgestart!

Bedankt voor de opdracht en heel veel succes!

Gaaf! Leefstijlcoach, van nature in balans Branding by Studio CC

 

Webdesign Studio CC Creatieve Communicatie | Hosting
Mussel, Groningen, Nederland