Nieuwe site voor Onstwedde.info

onstwedde-info-3-0-typo3-studio cc

Voor Onstwedde.info ontwikkelden we de afgelopen maanden een nieuwe site gebaseerd op Typo3. Alle pagina’s worden via een beveiligde verbinding weergegeven.

Onstwedde.info zegt het zelf zo:
Alle nieuws-, informatie-, foto- en videorubrieken zijn in een nieuw model jasje met nieuwe kleuren gestoken. De grote hoeveelheden tekst, foto’s en video’s zijn zo overzichtelijk mogelijk in beeld gebracht.

De belangrijkste wijzigingen zijn dat er nu ook smartphone en tablet versies van Onstwedde.info beschikbaar zijn. Naast de nieuwe kleuren en nieuwe indeling is de techniek achter de site weer helemaal up to date en zijn de foto- en videorubrieken gebruikersvriendelijker dan op de oude site. Zo zijn foto’s van voorgaande jaren nu in een archief geplaatst dat direct vanuit de fotorubriek is te benaderen. En u kunt op tablet en smartphone foto’s en video’s swipen en de foto’s in een diavoorstelling laten afspelen. Loop de site eens op uw gemak door om de nieuwe indeling te bekijken.

We hebben de nieuwe site kunnen realiseren met dank aan al onze sponsoren (ze zijn allemaal genoemd aan de rechterkant van deze pagina en staan ook allemaal op de smartphone en tablet versie) die het bestaan van Onstwedde.info financieel mogelijk maken en met de enthousiaste inzet van de vele vrijwilligers.Wij gaan er samen voor zorgen dat de komende jaren Onstwedde.info up to date blijft, dat onze bezoekers dagelijks worden voorzien van nieuwsberichten, foto’s en video’s en algemene informatie en natuurlijk de aanbiedingen van onze sponsoren.

Het bestuur en vrijwilligers van stichting Onstwedde.info

 

onstwedde-info-3-0-typo3-studio cc

Webdesign Studio CC Creatieve Communicatie | Hosting
Mussel, Groningen, Nederland