S.O.S SEO!

seo-studiocc-webdesign-optimalisatie-zoekresultaten

Search Engine Optimization of SEO: het wordt door allerlei partijen vaak moeilijk, in veel vaktermen verpakt, als wondermiddel gebracht.

We hebben het hierbij niet over de gesponsorde resultaten, waarbij zoektermen per klik worden afgerekend, maar over de ‘onbetaalde’, ‘natuurlijke’ zoekresultaten. Overigens valt er bij betaalde zoekresultaten ook veel te winnen en te besparen, maar dat is nu even niet aan de orde.

Bovenaan in Google staan. SEO! Veel ondernemers die ik spreek hebben het er over. Ik krijg echter de indruk dat de meesten niet precies weten wat het inhoud én dat er veel praatjes worden verkocht.

Vaak is er net een huisbezoek afgelegd door een SEO dokter die heeft medegedeeld dat de huidige site helaas ernstig ziek is en nodig zwaar aan de medicijnen moet. Dat het ongevraagde huisbezoek voor de betreffende SEO dokter dé manier is om aan meer klanten te komen én dat je dan natuurlijk wel iets voor te schrijven moet hebben, lijkt me duidelijk 🙂

Natuurlijk zit er ook wel iets in. De realiteit is ook dat 98% van de internetters gebruik maakt van zoekmachines, dat een optimaal op SEO ingerichte site inderdaad belangrijk is en dat veel bedrijven hier geld laten liggen. Echter…

SEO is niet zo moeilijk! Veel kun je zelf en samen met een goede website bouwer kan zoekmachine-optimalisatie een grote bijdrage leveren aan het online resultaat.

Wil je meer weten? Neem gerust contact op.

René Fietje.

seo-studiocc-webdesign-optimalisatie-zoekresultaten

Webdesign Studio CC Creatieve Communicatie | Hosting
Mussel, Groningen, Nederland