Vintastic.nl, nieuw concept om wijnen te ontdekken, delen en genieten! #brand #design

Ook wel eens gedacht: “Ik zou wel eens iets meer van wijn willen weten?”

Vintastic biedt de mogelijkheid regelmatig nieuwe geselecteerde wijnen thuis te ontvangen om ze in huiselijke kring te proeven. Uniek is dat je de eigen bevindingen kunt vastleggen door middel van een digitale wijnproeverij. De wijnexpert van Vintastic geeft daarop feedback zodat je er direct ook iets van kunt leren. De resultaten van je proeverij worden opgeslagen in je eigen digitale wijnkelder. Zo leer je, zonder uit je stoel te komen, de mooiste wijnen kennen.

Je kunt dit individueel doen, maar ook in groepsverband. waarvoor een proefpakket voor groepen wordt aangeboden. Leuk!

Studio CC stond aan de wieg van dit unieke concept en werkt samen met het team van Vintastic volop aan de voortdurende ontwikkeling!