Johan Schuitema BV Open Huis groot succes!

Johan Schuitema BV verplaatste het bedrijf 10 jaar geleden naar het huidige adres aan de Zandtangerweg 46 in Mussel. Sinds die verhuizing heeft het bedrijf een flinke groei doorgemaakt. Reden voor een Open Huis!

Het Open Huis wordt groots en enthousiast aangepakt. Diverse leveranciers leveren een bijdrage, er zijn vele noviteiten, uitleg over zonne-energie, speciale aanbiedingen, een feesttent, modeshows, pony-rijden voor de kinderen, gratis patat, bloemschikken, etc, etc.

De buitenzijde van het pand heeft een geheel nieuwe en frisse uitstraling gekregen door drie grote spandoeken en nieuwe posters en belettering op de ramen, die door Studio CC werden ontworpen en gerealiseerd.

Studio CC verzorgde daarnaast voor het Open Huis het ontwerp en de realisatie van diverse communicatiemiddelen: uitnodigingskaarten, posters, flyers, visitekaartjes (met QR codes), brochures, etc. , etc.,

Johan Schuitema en team: van harte gefeliciteerd en bedankt voor de geweldige samenwerking!

Johan Schuitema BV, restyle door Studio CC