Studio CC brengt Onstwedde.info online!

Een aantal enthousiaste Onstwedders heeft het initiatief genomen om een nieuwe website met de naam Onstwedde.info online te brengen. Zelf omschrijven ze het zo: “U vind er informatie voor, door en over Onstwedde in tekst, beeld en geluid”. Studio CC wist op zeer korte termijn een voorlopige site voor de Stichting Onstwedde.info te realiseren, zodat direct 1 januari 2012 gestart kon worden. Gezien de vele foto’s en verslagen die je er nu al kunt vinden, wordt er  vol enthousiasme aan onstwedde.info gewerkt. Het harde werken wordt beloond want vanaf dag 1 trekt de site al een groot aantal bezoekers!

Onstwedde.info wordt volledig door vrijwilligers up-to-date gehouden, waarbij de hosting en technische ondersteuning door Studio CC wordt verzorgd. Naar verwachting zal Studio CC in april de definitieve site  realiseren. Deze  zal er uiteraard nog mooier uit zien, nog veel meer informatie bevatten en gebruiksvriendelijker zijn.

@Stichting Onstwedde.info: heel veel succes!

Onstwedde.info realisatie en hosting: Studio CC