Ridder Ride brochure 2012 krijgt #QR-Code

De jaarlijkse productbrochure van Ridder Ride heeft een QR Code gekregen. Ook alle uitingen in de reclamecampagne die Studio CC in 2012 voor Ridder Ride ontwerpt, worden van een dergelijke code voorzien. De QR code verwijst in het geval van de brochure naar de website waar natuurlijk veel meer specifieke productinformatie te vinden is dan in de brochure past.

Een QR Code heeft natuurlijk veel meer mogelijkheden. Zo kun je door te meten hoe vaak een bepaalde QR Code is gescand inzicht krijgen in de effectiviteit van een geprinte uiting. Je kunt zien wanneer de code is gescand en met welk type toestel. Deze resultaten gecombineerd met bijvoorbeeld de google analytics statistieken van het surfgedrag op de (mobiele) website, geven gedetailleerde informatie waarmee de campagne, de uiting en de website geoptimaliseerd kunnen worden.

Studio CC Portfolio: Ridder Ride brochure 2012 Studio CC Porfolio Ridder Ride Brochure 2012 achterzijde met QR Code