Nieuwe site voor Onstwedde.info

Voor Onstwedde.info ontwikkelden we de afgelopen maanden een nieuwe site gebaseerd op Typo3. Alle pagina’s worden via een beveiligde verbinding weergegeven.

Onstwedde.info zegt het zelf zo:
Alle nieuws-, informatie-, foto- en videorubrieken zijn in een nieuw model jasje met nieuwe kleuren gestoken. De grote hoeveelheden tekst, foto’s en video’s zijn zo overzichtelijk mogelijk in beeld gebracht.

De belangrijkste wijzigingen zijn dat er nu ook smartphone en tablet versies van Onstwedde.info beschikbaar zijn. Naast de nieuwe kleuren en nieuwe indeling is de techniek achter de site weer helemaal up to date en zijn de foto- en videorubrieken gebruikersvriendelijker dan op de oude site. Zo zijn foto’s van voorgaande jaren nu in een archief geplaatst dat direct vanuit de fotorubriek is te benaderen. En u kunt op tablet en smartphone foto’s en video’s swipen en de foto’s in een diavoorstelling laten afspelen. Loop de site eens op uw gemak door om de nieuwe indeling te bekijken.

We hebben de nieuwe site kunnen realiseren met dank aan al onze sponsoren (ze zijn allemaal genoemd aan de rechterkant van deze pagina en staan ook allemaal op de smartphone en tablet versie) die het bestaan van Onstwedde.info financieel mogelijk maken en met de enthousiaste inzet van de vele vrijwilligers.Wij gaan er samen voor zorgen dat de komende jaren Onstwedde.info up to date blijft, dat onze bezoekers dagelijks worden voorzien van nieuwsberichten, foto’s en video’s en algemene informatie en natuurlijk de aanbiedingen van onze sponsoren.

Het bestuur en vrijwilligers van stichting Onstwedde.info

 

onstwedde-info-3-0-typo3-studio cc

Promotie voor Jumbo Streekproducten

Boer Geert Verser dan een streekproduct bestaat niet

Boer Geert Aardbeienjam

En… er is binnenkort aardbeienjam van Boer Geert!

Boer Geert Aardbeienjam Studio CC Creatieve Communicatie Brand Design

Ontwerp voor Boer Geert Aardbeienjam. © Studio CC 2016

Hit the road Geert!

Misschien heb je ‘m al zien rijden? Boer Geert timmert aan de weg!

2016-05-13-at-09-02-40

 

Boer Geert

Aardbeien, Bloemkool en Westerwoldse Parel van Boer Geert uit Mussel. Zo van het land, naar de klant! 🙂

Boer Geert Aardbeien Studio CC Boer Geert Bloemkool A3H Boer Geert Westerwoldse Parel A3H

 

Inlegkaart voor Boer Geert

De aardbeien van Boer Geert zijn nu ook herkenbaar als aardbeien van Boer Geert! 🙂

boer-geert-inlegkaart-aardbeien-design-studio-cc-mussel

Beachvlag voor MDS

Beachvlag voor MDS Trucksystemen. Ook voor reparatie en onderhoud van aircosystemen in personenwagens. Is uw auto, truck, tractor of shovel klaar voor de zomer? Een afspraak is snel gemaakt.

 

Airco-Service-Hier-MDS-Desing-by-Studio-CC

Trimsalon Tip Top Mussel heeft een nieuwe website!

De nieuwe website van Trimsalon Tip Top Mussel staat online!

Een goed getrimd dier, volgens de rasstandaard of juist liever niet, maar met de juiste vachtbehandeling, dat wil elke eigenaar toch voor zijn dier!

Met meer dan tien jaar ervaring trimt Aleida Hemssems alle rassen honden en katten. Ook konijnen en cavia’s komen tegenwoordig een bezoek brengen in de trimsalon aan de Kopstukken 56.

Sinds kort is er ook een kleinschalige vakantieopvang hebben voor uw hond. Daarbij is er voor de hond veel persoonlijke aandacht. Als u dan toch de hond brengt, kunt u direct ook de caravan uit de stalling halen. Die is bij Caravanstalling Mussel goed, schoon en veilig opgeborgen. Kortom: volop bedrijvigheid op Kopstukken 56!

Trimsalon Tip Top is er voor de juiste vachtverzorging van uw dier.

Trimsalon Stadskanaal Tip Top

Bedrijvenpromotiebeurs HOM Mussel druk bezocht

Studio CC verzorgde spandoeken, flyers en posters voor de Bedrijvenpromotiebeurs van de HOM als ook voor de diverse aanwezige klantrelaties.

De beurs vond plaats in Mussel op woensdag 6 mei en werd druk bezocht!

Als afsluiting maakten Boer Geert en Hetty o.a. de winnaar van een heerlijk weekendje weg bekend! We kijken terug op een zeer geslaagde beurs!

 

Studio CC ontwerpt nieuw merk voor Boer Geert!

Voor Geert Krops, inmiddels landelijk bekend als “Boer Geert” van Boer zoekt vrouw (bzv) ontwierp Studio CC het logo en verzorgden we begin februari het depot bij het Benelux Merkenbureau ook wel BOIP.

Door een combinatie te deponeren van “Woord” en “Beeld” sta je als eigenaar van een merk sterk bij een eventueel verweer tegen ongeoorloofd gebruik.

Het merk toont de landelijke omgeving, de weg naar groente en fruit van Boer Geert en de zon die daarboven opgaat. Natuurlijk mag de aardbei bij een aardbeienkweker niet ontbreken.

Boer Geert:”heel veel succes en geluk!”

Studio CC Creatieve Communicatie ontwerpt registreert merk Boer Geert