1. ----------------------------- FORMULIER

Promotie voor Jumbo Streekproducten

Boer Geert Verser dan een streekproduct bestaat niet

Boer Geert Aardbeienjam

En… er is binnenkort aardbeienjam van Boer Geert!

Boer Geert Aardbeienjam Studio CC Creatieve Communicatie Brand Design

Ontwerp voor Boer Geert Aardbeienjam. © Studio CC 2016

Hit the road Geert!

Misschien heb je ‘m al zien rijden? Boer Geert timmert aan de weg!

2016-05-13-at-09-02-40

 

Boer Geert

Aardbeien, Bloemkool en Westerwoldse Parel van Boer Geert uit Mussel. Zo van het land, naar de klant! ūüôā

Boer Geert Aardbeien Studio CC Boer Geert Bloemkool A3H Boer Geert Westerwoldse Parel A3H

 

Inlegkaart voor Boer Geert

De aardbeien van Boer Geert zijn nu¬†ook herkenbaar als aardbeien van Boer Geert! ūüôā

boer-geert-inlegkaart-aardbeien-design-studio-cc-mussel

Beachvlag voor MDS

Beachvlag voor MDS Trucksystemen. Ook voor reparatie en onderhoud van aircosystemen in personenwagens. Is uw auto, truck, tractor of shovel klaar voor de zomer? Een afspraak is snel gemaakt.

 

Airco-Service-Hier-MDS-Desing-by-Studio-CC

Trimsalon Tip Top Mussel heeft een nieuwe website!

De nieuwe website van Trimsalon Tip Top Mussel staat online!

Een goed getrimd dier, volgens de rasstandaard of juist liever niet, maar met de juiste vachtbehandeling, dat wil elke eigenaar toch voor zijn dier!

Met meer dan tien jaar ervaring trimt Aleida Hemssems alle rassen honden en katten. Ook konijnen en cavia’s komen tegenwoordig een bezoek brengen in de trimsalon aan de Kopstukken 56.

Sinds kort is er ook een kleinschalige vakantieopvang hebben voor uw hond. Daarbij is er voor de hond veel persoonlijke aandacht. Als u dan toch de hond brengt, kunt u direct ook de caravan uit de stalling halen. Die is bij Caravanstalling Mussel goed, schoon en veilig opgeborgen. Kortom: volop bedrijvigheid op Kopstukken 56!

Trimsalon Tip Top is er voor de juiste vachtverzorging van uw dier.

Trimsalon Stadskanaal Tip Top

Bedrijvenpromotiebeurs HOM Mussel druk bezocht

Studio CC verzorgde spandoeken, flyers en posters voor de Bedrijvenpromotiebeurs van de HOM als ook voor de diverse aanwezige klantrelaties.

De beurs vond plaats in Mussel op woensdag 6 mei en werd druk bezocht!

Als afsluiting maakten Boer Geert en Hetty o.a. de winnaar van een heerlijk weekendje weg bekend! We kijken terug op een zeer geslaagde beurs!

 

Studio CC ontwerpt nieuw merk voor Boer Geert!

Voor Geert Krops, inmiddels landelijk bekend als “Boer Geert” van Boer zoekt vrouw (bzv) ontwierp Studio CC het logo en verzorgden we begin februari het depot bij het Benelux Merkenbureau ook wel BOIP.

Door een combinatie te deponeren van “Woord” en “Beeld” sta je als eigenaar van een merk sterk bij een eventueel verweer tegen ongeoorloofd gebruik.

Het merk toont de landelijke omgeving, de weg naar groente en fruit van Boer Geert en de zon die daarboven opgaat. Natuurlijk mag de aardbei bij een aardbeienkweker niet ontbreken.

Boer Geert:”heel veel succes en geluk!”

Studio CC Creatieve Communicatie ontwerpt registreert merk Boer Geert

S.O.S SEO!

Search Engine Optimization of SEO: het wordt door allerlei partijen vaak moeilijk, in veel vaktermen verpakt, als wondermiddel gebracht.

We hebben het hierbij niet over de gesponsorde resultaten, waarbij zoektermen per klik worden afgerekend, maar over de ‘onbetaalde’, ‘natuurlijke’ zoekresultaten. Overigens valt er bij betaalde zoekresultaten ook veel te winnen en te besparen, maar dat is nu even niet¬†aan de orde.

Bovenaan in Google staan. SEO! Veel ondernemers die ik spreek hebben het er over. Ik krijg echter de indruk dat de meesten niet precies weten wat het inhoud én dat er veel praatjes worden verkocht.

Vaak is er net een huisbezoek afgelegd door¬†een SEO dokter¬†die heeft medegedeeld dat de¬†huidige site helaas ernstig ziek is en nodig zwaar aan de medicijnen moet. Dat het ongevraagde huisbezoek voor de betreffende¬†SEO dokter¬†d√© manier is om aan meer klanten te komen √©n dat je¬†dan natuurlijk wel iets voor te schrijven moet hebben, lijkt me duidelijk ūüôā

Natuurlijk zit er ook wel iets in. De realiteit is ook dat¬†98% van de internetters gebruik maakt van zoekmachines, dat een optimaal op SEO ingerichte site inderdaad belangrijk is en dat veel bedrijven hier geld laten liggen. Echter…

SEO is niet zo moeilijk! Veel kun je zelf en samen met een goede website bouwer kan zoekmachine-optimalisatie een grote bijdrage leveren aan het online resultaat.

Wil je meer weten? Neem gerust contact op.

René Fietje.

seo-studiocc-webdesign-optimalisatie-zoekresultaten